2019-2020 Güz Dönemi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Doktora Programı Kayıt Hakkı Kazanan Öğrenciler

• Resmi Kayıt Tarihi:26-29 Ağustos 2019

KESİN KAYITTA İSTENEN BELGELER

• Doktora programı kayıt listelerinin ilanı ve kesin kayıt tarihleri, ilgili programın açıklamaları içerisinde duyurulmuştur.
  • Doktora programı kabul edilen adayların öğrenciliklerinin kesinleşmesi için, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğüne, ilgili programın açıklamaları içerisinde belirtilen tarihler arasında gerekli belgelerle başvurmaları gerekir. Süresi içinde kesin kaydını yaptırmayan aday, kayıt hakkını kaybeder.
  1. Diploma veya geçici mezuniyet belgesi (e-devlet çıktısı / noter onaylı örneği / aslı)
    2.Not döküm belgesi (veya Transkript) (aslı / noter onaylı örneği)
    3. ALES belgesi (Tezli ve Doktora Programları için)
    4. Yabacı Dil Sınav belgesi (Doktora Programı için)
    5. 4 adet fotoğraf
    6.  Nüfus cüzdanı fotokopisi
    7. Askerlik durum belgesi (e-devlet çıktısı)
    8.  İkametgâh belgesi (e-devlet çıktısı veya muhtarlık)
    9.  Online Başvuru Formu

10.Yabancı Uyruklu Öğrenciler TÖMER (Türkçe Dil Sınavı) belgesi

11.Yabancı Uyruklu Öğrenciler Pasaport ve Kabul Mektubu
12. İlgili programın öğrenim ücretini yatırıldığını gösterir banka dekontu (üniversitemiz muhasebe biriminde internet bankacılığı veya kart ile işlem yapacak adayların dekont getirmesine gerek yoktur)

Not 1: Eksik evrakla kesinlikle kayıt alınmamaktadır.
Not 2: Bakaya / Kaçak durumunda olan öğrencinin kaydı yapılmamaktadır.
Not 3: Renkli Fotokopi / fotokopi kabul edilmemektedir.
Not 4: Milli Savunma Bakanlığı 1111 Sayılı Askerlik Kanununa yapılan eklemeye göre Askerlik işlemlerini hiçbir şekilde Enstitüler tarafından yapılmayacağı ve Enstitüler tarafından herhangi bir askerlik yazısı gönderilmeyecektir. ASAL Bölge Başkanlıkları kayıt işlemlerini sistem üzerinden otomatik olarak çekecek ve Sevk Tehiri ( Tecil ) işlemlerini yapacaklardır.
Not 5: Askerlik tecil işlemleri için gerekli bilgileri bağlı bulunduğunuz ASAL Bölge Başkanlığından öğrenebilirsiniz.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Telefon numaralarından ulaşılamaması durumunda lütfen ilgili personelin mail adresine mail gönderiniz. Size en geç 24 saat içerisinde geri dönüş yapılacaktır.

Elektrik-Elektronik Mühendisliği Doktora programı için;

Dr. Öğr. Üyesi Kadir Sercan BAYRAM